2013 m. liepos 31 d., trečiadienis

Vištiena su persikais


Toks vištienos marinatas man pats pačiausias! Garstyčios, cukrus ir česnakai dera tarpusavyje kaip trys geriausi bičiuliai, o persikai suteikia savito skonio ir neįkyraus saldumo.
Taigi, kas mėgstate vištieną su obuoliais, slyvomis ar kitokiais vaisiais, tiems tikrai patiks ir šis variantas, net neabejuoju tuo:)

 
Reikės:
6 vištienos šlaunelės
2 v.š.grūdėtų garstyčių
1 v.š rudojo cukraus(naudojau drėgną cukrų Farinas)
kelios šakelės čiobrelio
druskos pagal skonį
4-5 česnako skiltelės
3-4 persikai 

Į dubenį sudėti grūdėtąsias garstyčias, cukrų, druską, čiobrelį, įspausti česnako skilteles, sudėti vištieną, išmaišyti ir palikti marinuotis mažiausiai 2-3 valandoms, o dar geriau per naktį.
Prieš kepimą ten pat sudėti į keturias dalis pjaustytus persikus, viską permaišyti, palikti dar 30-iai minučių ir kepti 190C apie 40 min. 
Skanaus!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą