Mėgstantiems vištieną šis paruošimo būdas tikrai patiks. Traški
išorė ir sultingas vidus...mmm...taip norisi dar...ir dar. Galima valgyti
kaip karštą patiekalą su daržovių salotomis arba kaip šaltą
užkandį. Paprasta, bet juk paprastume ir slypi genialumas, tiesa?
Reikės:
8 vištienos blauzdelės
alyvuogių alieju
Druska,pipirai,šviežias čiobrelis,česnakas
Smulkinti kukurūzų dribsniai
Miltai
2 kiaušiniai(išplakti)
Vištieną pabarstome druska, pipirais, čiobreliu, tarkuotu česnaku, įpilame šiek tiek aliejaus, išmaišome ir paliekame pastovėti bent pusvalandį.
Kiekvieną gabalėlį mirkome į miltus, kiaušinio plakinį ir galiausiai į smulkintus kukurūzų dribsnius. Dedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepame 180 C apie 40 min.
Kiekvieną gabalėlį mirkome į miltus, kiaušinio plakinį ir galiausiai į smulkintus kukurūzų dribsnius. Dedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepame 180 C apie 40 min.
Salotos su feta:
Iceberg arba kitos salotos pasirinktinai
Pomidoras
Agurkas
Raudonasis svogūnas
Fetos sūris
Aliejus pasirinktinai(naudojau migdolų)
Balzamiko actas
Druska,pipirai,jei reikia
Salotos lapus suplėšome, pomidorą ,agurką, svogūną supjaustome, užpilame aliejaus, šiek tiek balzamiko acto, jei reikia padruskiname, papiriname, viską išmaišome, uždedame fetos sūrio gabalėlius ir skanaujame.
Instagram Takipçi Satın Al
AtsakytiPanaikintiToptan Telefon Kılıfı
Resimli Magnet
Silivri Çatı Ustası
Çerkezköy Çatı Ustası
581EU0