Puikūs lašišų maltinukai!
Tinka valgyti tiek karštus, tiek šaltus kaip užkandį.
O svarbiausia, kad nėra per riebūs, taigi puikiai tiks vakarienei ar pavakariams.
Reikės:
400 g lašišų filė
1 kiaušinis
1 v.š.džiuvesėlių
0.5 puodelio grietinėlės
2.v.š.sezamo sėklų
šakelė patražolių,krapų
druska,pipirai
aliejaus kepimui
aliejaus kepimui
Džiuvesėlius užpilti grietinėle ir paliekti, kad išbrinktų. Lašišą sumalti arba susmulkinti labai mažais gabalėliais. Įmušti kiaušinį, sudėti smulkiai pjaustytus žalumynus, įberti druskos, pipirų, sezamo sėklų ir galiausiai supilti išbrinkintus džiuvesėlius. Viską išmaišyti ir formuoti norimo dydžio maltinukus. Į keptuvę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Garnyras pasirinktinai.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą